Lessen bij TC Hippo

Tennisles voor iedereen!

Tennisschool Redotennis verzorgt alle tennislessen op ons tennispark. Zij geven tennisles aan iedereen, van beginner tot topspeler en van jong tot oud. Daarbij wordt er geprobeerd zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw wensen. Redotennis deelt u waar mogelijk in, in een groep die past bij uw stijl: recreatief, gezellig sportief of juist heel fanatiek.

 

Wanneer u tijdens uw lessen gebruik maakt van de banen van TC Hippo, dient u zich als lid aan te melden bij onze vereniging. Heeft u zich opgegeven maar is het niet mogelijk om de les te volgen i.v.m. verhindering of niet overeenkomende tijden c.q. niveau, dan bent u vrij uw lidmaatschap met TC Hippo te beëindigen. 

Tenniskids

De KNLTB heeft Tenniskids geïntroduceerd. Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.

Tennisschool Redotennis werkt met het tenniskids programma.

Binnen Tenniskids:

  • Spelen kinderen al heel snel wedstrijdjes;
  • Worden kinderen meteen opgenomen in een team;
  • Leren kinderen op een leuke manier de juiste techniek:
  • Ontwikkelen ze zich niet alleen met het racket maar in hun algehele coördinatie en sportbewustzijn.

Naast de uitdagende trainingen is er ook een gevarieerd wedstrijdaanbod waaraan kinderen het hele jaar door vaak als team kunnen deelnemen.

Bij Redotennis kunt u ook uw racket laten bespannen. Voor meer informatie over het bovenstaande, ga dan naar: https://redotennis.nl/

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 227 592 853

Kokkersnest

Belterlaan 1
1777 HG Hippolytushoef