kantinedienst

Naast het feit dat het in onze kantine heel gezellig is, is de kantine-omzet een belangrijke inkomstenbron voor onze vereniging. Invulling van de kantinedienst is daarom cruciaal. 

Anders dan jullie in voorgaande jaren van ons gewend bent, hebben we er dit jaar voor gekozen om geen aanvoerders en ploegjes te maken maar iedereen op een bepaalde dag in te delen. Daarnaast zijn er maar 3 dagen kantinedienst, nl de dinsdag, woensdag en donderdag. Dat betekent niet dat de kantine op maandag en vrijdag gesloten is. Deze dagen is de kantine gewoon geopend. Het openen en sluiten gebeurt dan door de vaste tennisploeg van die avond.

Wat wel het zelfde is, is dat je naast de kantine werkzaamheden zelf verantwoordelijk bent voor de ruilingen wanneer je niet kunt en de overgave van de kantinesleutel aan de volgende kantinedienst. Voordat je als lid een kantinedienst mag uitvoeren moet je in het bezit zijn van het IVA-certivicaat. Kijk op de website voor meer informatie hierover. Tijdens de dienst zijn er bepaalde werkzaamheden die moeten worden uitgevoerrd. Zo moeten de voorraden in de kantine worden aangevuld. (Let ook op de houdbaarheid), verder moeten de plantjes op het terras (indien aanwezig) voorzien worden van water. De algehele staat van de kantine, kleedkamers, en terras ordelijk en netjes zijn. Stoelen aangeschoven, tafels afgenomen,  aanrecht schoon en opgeruimd, vloer geveegd, terras opgeruimd en netjes. Vuilniszakken geleegd. (zowel binnen als buiten).

ClubApp
Als je bent ingelogd in de ClubApp kun je via Club > Dienstenplanner zowel de open als de toegewezen diensten van jouw vereniging inzien. Door op een open dienst te klikken, krijg je de mogelijkheid om jezelf in te plannen voor de dienst.

Clubsite
Via de eigen omgeving op de website is het ook mogelijk om je in te schrijven voor een dienst. Nadat je bent ingelogd, kun je via  'Mijn Club' naar de Dienstenplanning gaan. Naast jouw eigen toegewezen diensten kan je ook onderscheid maken tussen de open of alle diensten. Als je achter een open dienst op het kalender icoon klikt, kan je jezelf inplannen voor die dienst. Als je achter een toegewezen dienst op het informatie icoon klikt, zie je welk lid er aan de desbetreffende dienst is gekoppeld.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 227 592 853

Kokkersnest

Belterlaan 1
1777 HG Hippolytushoef