Nieuwe Ereleden

22 februari 2024

Tijdens het Kokkerstoernooi 2023 zijn Tamara Krikke en Frans van der Made voorgedragen als erelid. Meer dan logisch, want al jarenlang zijn zij van ongeĆ«venaarde waarde voor onze vereniging. 

Bij de ledenvergadering van 8 februari 2024 heeft daar een stemming voor plaatsgevonden. Beide leden kregen maar liefst 100% van de stemmen en daarmee werden ze officieel benoemd tot erelid.

Tamara is voor nieuwe en huidige leden al jarenlang een bekend gezicht. Ze is zichtbaar en altijd geĆÆnteresseerd in iedereen op en rondom de tennisbaan. Haar activiteiten zijn moeilijk om kort samen te vatten, maar 100 jaar bestuurservaring, Kokkerstoernooi, aankleding van de kantine en het organiseren van verschillende activiteiten zijn een greep uit haar inzet voor onze vereniging.

Frans is betrokken bij alle praktische zaken binnen de vereniging. De bouwcommissie, onderhoud of alle andere klussen daaromheen. Frans is overal bij en zorgt ervoor dat u kunt genieten van onze fantastische banen. Ook heeft hij in het verleden zich ingezet voor de woensdagavondcompetitie en vele andere activiteiten met jeugd of volwassenen.

In het verleden heeft onze vereniging al eerder ereleden gehad. Betty Kooij en Jo Ayal waren bijvoorbeeld hun voorgangers. Wij zullen hen blijven eren, maar Tamara en Frans zijn onze enige ereleden bij leven.

 

 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 227 592 853

Kokkersnest

Belterlaan 1
1777 HG Hippolytushoef