Kokkerstoernooi 2022

met Geen reacties

Na twee jaar hebben wij eindelijk weer ons toernooi mogen organiseren en wat hebben we er iets moois van gemaakt. Kokkerstoernooi 2022 heeft plaats gevonden van zondag 26 juli tot en met zondag 3 juli.🎾

Tijdens deze week hebben we mogen genieten van mooie tennis partijen en een super gezellige feest avond. Tijdens deze feest avond hebben we onder andere een heerlijk visje gegeten, een lekkere borrel gedronken, het rad van fortuin gedraaid en natuurlijk ook even de heupen los gegooid. 🎁🎊🍻πŸ₯‚

Verder hebben we het getroffen met het weer, helaas donderdag avond een flinke bui gehad, maar verder elke dag een zonnetje. 🌞

Zondag was het dan alweer tijd voor de finales en tevens de laatste dag van het toernooi. πŸ₯‡πŸ₯ˆ

Bedankt, voor de support naar de tennissers, onze sponsoren voor het mogelijk maken van dit toernooi, en onze vrijwilligers achter de bar, voor de schoonmaak en niet te vergeten het visbak team 🐠 en Atie voor de hamburgers. πŸ”

De commissie heeft genoten en we zien jullie hopelijk volgend jaar weer terug op ons tenniscomplex voor de volgende editie van het Kokkerstoernooi! 🎾

 

Volgen TC Hippo:

Laatste berichten van

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.