Zomer challenge 2021

met Geen reacties

De Zomer Challenge 2021 zit erop. We hebben een aantal enthousiaste deelnemers gehad die elke woensdagavond een balletje kwamen slaan met elkaar. De eerste keer was wat onwennig, als je nog nooit een tennisracket in je handen hebt gehad. Maar door ervaren spelers die mee speelden en met wat aanwijzingen ging het best goed. Naarmate de weken vorderden werd het tennisspel ook beter, heel leuk om te zien.
Deze challenge heeft mooi weer 5 nieuwe leden opgeleverd voor de club! Wij willen iedereen bedanken die gebruik heeft gemaakt van de zomer challenge en in November zien we elkaar weer tijdens een gezellig toernooi, hier later meer info over.
Een groot dank je wel voor de ervaren mannen die zich hebben ingezet, John en Frans!!

Volgen TC Hippo:

Laatste berichten van

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.