We mogen weer…maar onder voorwaarden!

with Geen reacties
Goed nieuws! Na de jeugd mogen nu ook volwassenen vanaf 11 mei weer buiten tennissen, onder bepaalde voorwaarden. Hiervoor heeft NOC*NSF in samenwerking met de VSG en sportbonden een Protocol Verantwoord Sporten opgesteld, dat is getoetst en goedgekeurd door het Ministerie van VWS en het RIVM. De toepassing van het algemene Sportprotocol is afgestemd met onze gemeente. Om veilig te kunnen sporten moeten we ons uiteraard houden aan de bekende richtlijnen van het RIVM, anderhalve meter afstand houden en bij klachten thuis blijven. Lees er alles over op onze speciale COVID-19 informatiepagina.
Follow TC Hippo:

Latest posts from

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.