Update: Tennis en Corona

met Geen reacties

Gistermiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen in het belang van de volksgezondheid en om de verdere impact van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. In het kort komt het er op neer dat wat begin van de week het advies was, nu voor heel Nederland geldt.

De KNLTB volgt het advies en de richtlijnen die gistermiddag zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van NOC*NSF. Als tennisvereniging sluiten wij ons hierbij aan. Vandaar dat wij nu besluiten alle tenniswedstrijden en alle overige tennisactiviteiten waaronder de competitiewedstrijden en toernooien af te gelasten. Deze maatregelen gelden t/m 31 maart. Dit houdt in dat de volgende evenementen niet doorgaan:

  • Elk weekend – Recreanten tennis
  • 18 maart – Woensdagavond competitie
  • 14 – 22 maart – Open Jeugdkampioenschappen
  • 29 maart – Eerste speeldag van de Rode en Oranje competitie
Volgen TC Hippo:

Laatste berichten van

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.