Voortgang Visie & Beleid

met Geen reacties

Bestuur

Na de laatste jaarvergadering is er veel gebeurd. Veel gesprekken zijn gevoerd met verschillende commissies en aspirant bestuursleden. Met trots kunnen wij mededelen dat het bestuur vooralsnog vier nieuwe aspirant leden gaat voordragen. Jelle de Vries en Dorothy Hoes hebben het duo penningmeesterschap op zich genomen. Waarbij Jelle zich voornamelijk bezig gaat houden met de boekhoudkundige afwikkelingen en Dorothy met de fysieke en administratieve handelingen. Wanda Lont en Mirjam Bakker gaan zich bezighouden met resp. de ledenadministratie en secretariële activiteiten. Nu deze namen bekend zijn gaan we op zoek naar een nieuwe inkomend voorzitter. Als de nieuwe structuur is ingevuld zal er een BLV (Bijzondere Leden Vergadering) worden georganiseerd om de nieuwe functionarissen voor te dragen en daarover te stemmen. Daarin gaan we proberen de aanpassing van het huishoudelijk reglement mee te nemen.

 

Commissies

Een aantal commissies zijn inmiddels bij elkaar geweest. Zo hebben we een succesvolle eerste editie gehad van het “Soep met Ballen toernooi” onder leiding van Nelly Kleimeer en Jan Klaaren. Is de voorbereiding van de Wieringer Winter Kampioenschappen (WWK) in volle gang en is er een datum gepland voor overleg met de dames van “De Ladies Night”. Omdat onze leden divers zijn, streven we ook naar een zo divers mogelijk tennisaanbod. Het S.O.T is daar een voorbeeld van. Senioren On Tour. Op initiatief van Jan en Mani Schouten is er contact gelegd met omliggende verenigingen om op toebeurt vrijblijvend tennispartijen te spelen. Met veel enthousiasme is de tweede editie is gepland bij TV ZAP in Breezand. Andere initiatieven zijn het “Senioren+ toernooi en het “Hippo Open jeugdkampioenschappen. Kortom heel veel tennismomenten voor iedereen.

Naast tennisactiviteiten zijn er ook randzaken die georganiseerd moeten worden. De commissie IVA (Instructie Verantwoord Alcoholschenken) met Anja Smit, Gea v/d Mare en Ida Aardema hebben zichzelf het doel gesteld om van iedereen die komend jaar achter de bar staat een geldig IVA-certificaat in bezit te hebben. De kantinecommissie met Roy Bugel, Diana Klaaren en Dorothy gaan dit jaar proberen een volledige bezetting van de bardiensten te realiseren.

Nu de activiteiten voor de bestaande leden in gang zijn gezet gaan we ons de komende maanden met verschillende commissies richten op “ledenwerving en behoud van leden”. Iedereen die in deze commissies is ingedeeld zal t.z.t. door ons worden benaderd voor een brainstorm sessie. Met als doel leuke originele activiteiten te bedenken en uit te voeren.

 

Vernieuwde website

Sommigen zullen het misschien wel al hebben gezien of gemerkt maar de website heeft een iets andere opzet dan u gewend bent. Daardoor zult u misschien even moeten zoeken naar de informatie die u vroeger feilloos wist te vinden, maar dat went. De site is nog niet volledig en zal wekelijks worden aangevuld met nieuwe informatie en is volop in ontwikkeling. Heb je zelf ideeën voor verbetering of mis je cruciale informatie laat het ons gerust weten.

 

Tot zover de voorlopige stand van zaken. We streven ernaar je zoveel mogelijk op de hoogte te houden. Eind februari is er weer een nieuwe update.

Volgen TC Hippo:

Laatste berichten van

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.