Hippo Open Jeugdkampioenschappen

met Geen reacties

Het eerste jeugdtoernooi van 2019! In maart (2 weekenden) organiseert de jeugdcommissie van TC Hippo een toernooi voor alle jeugdspelers van Wieringen, Wieringermeer en de Anna Paulowna polder. Dit toernooi wordt een uitgebreidere versie van het jaarlijkse WWK-jeugd Het toernooi vindt plaats in de weekenden van 2, 3 maart en 9, 10 maart.

Met dit toernooi willen we een actieve start maken van het nieuwe tennisseizoen en zorgen dat onze jeugd het tennisenthousiasme meteen gaat oppakken. Daarnaast kan dit toernooi beschouwd worden als een opwarmer voordat de voorjaarscompetitie van start gaat.

Deelname is gratis! Er kan (inmiddels) worden ingeschreven via "www.toernooi.nl". Dit kan nog tot 24 februari. Naar aanleiding van de inschrijvingen maken we een verdeling in poules op sterkte en leeftijd. Je kunt je inschrijven voor de categorieรซn: Enkel, dubbel of mix. Inschrijven in meer dan รฉรฉn categorie is ook mogelijk.ย 

Volgen TC Hippo:

Laatste berichten van

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.