Laddercompetitie in een modern jasje

met Geen reacties

Zin om je tennisvaardigheden te meten andere leden van TC Hippo of de TV de Vlieter? Dat kan nu in onze vernieuwde laddercompetitie. Wij hebben er voor gekozen om dit in een modern jasje te gieten en gebruik te maken van de app “Scala”. Begin februari start er een nieuwe ronde die duurt tot en met mei. Je kunt je alleen inschrijven voor een enkel of met zijn tweeën voor de dubbel. Ga deze uitdaging aan en ontmoet tegenstanders van TC Hippo en TV de Vlieter. Nog geen scala-app? Download hem hier voor:  Android of iOS. Problemen bij het installeren en instellen van de app? Bekijk deze instructie

Volgen TC Hippo:

Laatste berichten van

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.