S.O.T. Senioren On Tour

met Geen reacties

S.O.T. is een initiatief van TC Hippo en een samenwerking tussen verschillende tennisverenigingen in de regio. Op verzoek van onze leden organiseren wij vrijblijvende toegankelijke wedstrijden voor senioren. Deze wedstrijden vinden plaats bij verschillende verenigingen in de regio. De aftrap heeft dit jaar plaats gevonden op ons eigen tennispark aan de Belterlaan en is met veel enthousiasme ontvangen door de deelnemers. Een nieuwe tour ligt in het vooruit zicht. Opgave is niet verplicht. Hier geldt gewoon komen en meedoen! Wil jij weten waar de eerstvolgende S.O.T. plaatsvind? Ga naar onze kalender op deze site en zoek op SOT.

Volgen TC Hippo:

Laatste berichten van

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.